Sayfalar

25 Ağustos 2014 Pazartesi

La Colline Peelingi ve Dudak Bakim Ürünü


La Colline Cellular Exfoliator ile ölü hücreleri
cildinizden atın


Ultra küçük mikro safirlerle gerçekleştirdiği nazik eksfoliasyon sayesinde ölü hücreleri atar, cildi pürüzsüzleştirir, temizler, ışıltılı bir görünüm kazandırır. İçeriğindeki deniz kökenli mikro safirler ile temizleyici, ebegümeci ekstresi ile yatıştırıcı ve yumuşatıcı, aloe vera ile nemlendirici ve yenileyici özelliğe sahiptir.

İhtiyaca göre haftada 1-3 kez temiz cilde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanmalı, su ile durulanmalıdır. Göz çevresinden uzak tutulmalıdır.
30 ml / 189 TL









La Colline Cellular Lip Repair, dudaklarınız için
tam koruma


Dudakların daha dolgun hissedilmesini sağlayan, anti-aging etkili, onarıcı dudak kremi. Dudak çevresini nemlendirir, korur, pürüzsüzleştirir ve yeniden yapılandırır. Rujun tüm gün kalıcılığını sağlar. İçeriğindeki mango çekirdeği ve soya fasulyesi yağı ile yumuşatıcı ve besleyici, vitamin B5 ile yeniden yapılandırıcı, iyileştirici ve uyarıcı etkiye sahiptir. UV filtreleri ile güneş ışınlarına karşı koruma sağlar.

Sabah ve/veya akşam dudak ve dudak çevresine ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Bu dudak bakım kremi kalın bir tabaka halinde sürüldüğünde maske olarak da, haftada 1-3 kez uygulanabilir.
15 ml / 207 TL



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikriniz ne olursa olsun benim için önemli. Teşekkürler...