Sayfalar

18 Aralık 2014 Perşembe

FLOORMAR SUPERMATTE LIPSTICK

Ben daha önce de söylediğim gibi tam bir kırmızı ruj delisiyim. Ama rujumu gün içerisinde yenilemeyi de bir o kadar sevmem. Bu yüzden bu ruju alan ben değilim :) 
'Ruj yenilemek benim için sorun değil.' diyorsanız ve kırmızıyı seviyorsanız bu ruj tam size göre. Floormar supermatte lıpstıck yoğun kadifemsi pigmentler içeriyor ve tek katta resimde gördüğünüz görünümü veriyor. 12 farkli renk seçeneği var. Kardeşim kullanıyor ve çok memnun. Güle güle kullansın:))))




Renk seçenekleri
  • 212
  • 211
  • 210
  • 209
  • 208
  • 207
  • 206
  • 205
  • 204
  • 203
  • 202


Bu yılbaşı Nevinci’de Mücevher Keyfi

Yılbaşı hediyenizi karar verirken pek çok alternatifi değerlendiririz ancak takı ve mücevherler pahalı olduğundan onları çok arzu etmemize rağmen listelerimize dahil edemez hayallerimize ekleriz.
www.nevinci.com’u ziyaret ederek hayallerinize ulaşmanız mümkün olabilir.

Birbirinden şık kolye , yüzük, bilezik ve küpe tasarımlarını inanamayacağınız fiyatlar, yılbaşı özel indirimleriyle  Nevinci’de … 


Nevinci beş taşlı alyans 99 TL

Nevinci bileklik-175 TL

Nevinci elmas model 69 TL

Nevinci kar tanesi kolye-76 TL

Nevinci kar tanesi kupe 80 TL.

Nevinci kar tanesi yüzük 44 TL

Nevinci Pırlanta kesim 5 taş alyans 99TL


Nevinci pırlanta kesim tektaş 39 TL

Nevinci pırlanta kesim tektas kupe 39 TL

Nevinci vav model yüzük 45 TL

Nevinci elmas model küpe 104 TL













1 Aralık 2014 Pazartesi

DÜNYA AROMATERAPİNİN SAĞLIK VE MUTLULUK VERDİĞİNİ KEŞFETTİ, YA SİZ?

SAĞLIK VE MUTLULUĞUN SIRRI, AROMATERAPİDE SAKLI

Bitkilerin iyileştirici gücü ve pozitif yaşama katkıları yüzyıllardır bilinen bir gerçektir. Özellikle saf bitki özleri ile gerçekleştirilen tedaviler, zinde bir beden ve pozitif yaşam gücü kaynağı olarak kullanılır.
  

Türkiye’de de yeni yeni keşfedilen ve etkisinin tartışılmaz bir biçimde görüldüğü bitki özleriyle tedavi yani aromaterapi, şifa arayanların ve mutlu bir yaşam sürdürmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasına girdi bile. Aromaterapide dünya markası OSHADHI, aromaterapi ürünleri ile artık Türkiye’de.  www.hemensaglik..com ve seçkin eczanelerde.

Dünya çapında bilinen ve gerçek aromaterapi markası olan OSHADHI; ürünlerinde kullandığı bitkilerin en iyi yetiştirildiği bölge, doğru yetiştirilme şekli ve elde edilme yöntemi ile istenen ve beklenen gerçek aromaterapi etkisini veriyor.  OSHADHI; saf esansiyel (uçucu) yağlar, baz (taşıyıcı) yağlar ve karışımlar olmak üzere ayırdığı ürünleri, farklı kullanım önerileri ile sunuyor.


Tüm dünyada aromaterapi uzmanlarının tercih ettiği OSHADHI, ECOSERT sertifikalı ürünlerini ISO sertifikalı üretim tesislerinde son kullanıma hazır hale getiriyor.
Fiziksel, zihinsel ve duygusal sorunlarda, yüzyıllar önce atalarımızın kullandığı bitki öz yağları ve bunlardan elde edilen karışımların tıp sektöründe de ilaçlara hammadde olarak kullanıldığını biliyoruz. Aromaterapi bu bitki özlerinin saf hallerini kullanarak, bedensel ve zihinsel sıkıntılarda çözüm üretmeye yardımcı oluyor.

Her bitkinin farklı tedavi edici etkisi, kullanım şekline göre fayda sağlıyor. Koklama, direk cilde uygulama ve uygun miktarda ağızdan alınma yöntemiyle uygulanan aromaterapide,  gerçek saflık ve elde edilme yöntemi büyük önem taşıyor. Bir ilim dalı olan aromaterapi için aromaterapistlerin en önem verdiği konulardan biri,  elde edilen  yağın nasıl ortaya  çıktığı  ve en iyi bitkinin doğru şekilde kullanılması konusudur.
1971 yılında dünyaca ünlü aromaterapist Malte Hozzel tarafından geliştirilen ve 1990 yılında dünyaya yayılan Alman aromaterapi markası OSHADHI, en kaliteli ve en özel bitkileri organik tarım protokolüne uygun yetiştirip toplayarak,  doğal yöntemlerle işliyor.
OSHADHI Aromaterapi Ürünleri; 65 binden fazla başarılı lazer göz operasyonu yapmış olan Op. Dr. Sinan Göker tarafından Türkiye’ye getiriliyor. Dr.Sinan Göker; gençlik yıllarından beri Transandantal Meditasyon (TM), ayurveda ve aromaterapi gibi yaşamı iyileştirmeye yönelik alternatif konularla da ilgileniyor. OSHADHI’nin kalitesini ve faydalarını kendi yaşamında da yıllardan beri deneyimlediği ve ülkemizde bu alanda ürün ve bilgi arayışı olduğunu gözlemlediği için;  ticari yaklaşımı olmadan, Türkiye’de de aromaterapinin gelişmesi ve tanınmasına katkıda bulunmak istiyor. Bu amaçla Oshadi’nin distrübitörlüğünü alarak, herkesin bu şifalanma yönteminden faydalanmasını hedefliyor.


OSHADHI’nin mucizevi etkileri seçkin eczanelerde ve www.hemensaglik.com ile bir tıkla kapınızda.

Hepsi ve daha fazlası için  www.alternatifterapi.com





ŞARTLI ŞURTLU TEMİZLİK İÇİN BİNGO LACİVERT GÜÇ AİLESİ

Temizliğe düşkün olmayan Türk kadını yoktur sanıyorum. Dip köşe temizlik için her daim sebebi olan, bayram seyran dinlemeyen, elinden bez düşmeyen her Türk kadını gibi benim de gerekçelerim bitmiyor. Hamileliği ve evde geçirdiğim bu süreci fırsat bilip bebek öncesi temizliğe giriştim. Tek bir ürünle tüm evi temizleyecek değildim, şartlı şurtlu temizlik için amacıma uygun yeni ürünler arayışı içerisindeyken Bingo Lacivert Güç ailesi imdadıma yetişti. Mutfağa ayrı banyoya ayrı temizlik anlayışının öncüsü ve Türkiye'de bir ilk olan ve bence şartlı şurtlu temizlikte devrim yaratan Bingo Çamaşır Suyu ve ekibin diğer üyeleri Bingo Krem ve Sprey Temizleyicileri sizler de çok seveceksiniz.

Mutfak için özel limon kokulu yağ çözücü formülü ve banyo için özel amonyaklı kireç çözücü formülü ile kolayca yüzeye nüfuz eden ve ovalamadan durulanan Bingo Krem Temizleyici bu ailenin en gözde üyelerinden. Temizlemek istediğim yüzeye sıkıp, sünger ya da bir bez yardımı ile dağıtıyorum ve duruluyorum. Bir yemek kaşığı kadar ürünün koca bir yüzeye yetmesi ise kolay temizliğin yanında hesaplı olması ile cezbediyor. Ve yine şartlı şurtlu temizlik ile farklı amaçlara uygun iki çeşit ürünün olması en büyük artılarından.

Bir anne adayını bebeğini beklerken yaptığı temizlik yormaz ama kireçli sulardan kaynaklı ovala ovala temizlenmeyen mutfak ve banyo çileden çıkarabilir.

Banyo için ayrı, mutfak için ayrı olarak üretilen Bingo Sprey Temizleyiciler yormadan, kolayca temizlik sağlıyor. Bingo Sprey Banyo, kireci ve sabun artığını temizlemede gösterdiği yüksek performans ile duş kabini, lavabo, musluk, klozet ve derz aralarına kullanılırken; Bingo Sprey Mutfak, tezgah, ocak ve fırınların günlük temizliğinde kullanılabildiği gibi yağları kolayca çözebilen formülü sayesinde aspiratör araları gibi ulaşılması zor yerlerdeki yağlara da güç sarfetmeden ulaşabilmemizi sağlıyor.

Tüm mutfak ve banyo temizliğini tamamladığıma göre, mutfak için özel geliştirilen yağ çözücü formülü ve banyolara özel geliştirilen kireç çözücü formülü ile Bingo Ultra Çamaşır sularımı lavabo ve klozete döktükten sonra hijyenik temizliği sağladığımdan emin olabilirim. Üstelik genzi yakmayan özel formülü ile solunumu rahatsız etmeyen, beni ve bebeğimi etkilemeyen Bingo Ultra Çamaşır Suları güvenli kapak teknolojisi ile çocukları da tehlikeden koruyor.

Temizlik artık üstün güç gerektirmekten ve eziyet olmaktan çıktı. Ulaşmak istediğiniz kirleri belirleyin, şartlı şurtlu temizlik için Bingo Lacivert Güç ailesinden hedefinize uygun ürünü seçin.

Bingo Lacivert Güç ürünlerini, ulusal ve yerel zincir (Migros, Carrefour, Kipa, Çağrı, Mopaş, Hatipoğlu vb. gibi) marketlerinden ve daha küçük perakende satış noktalarından satın alabilirsiniz.

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için;

http://www.bingo.com.tr/
https://www.facebook.com/bingoturkiye
https://www.twitter.com/BingoTurkiye

İçerik: www.gozdeninmasaladasi.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.