Sayfalar

3 Eylül 2013 Salı

Nestle'den Gelen Hediyem Zayıflattı:)

Merhaba arkadaşlar. Biliyorum çok uzun zamandır yazı yazmıyorum. Ne yapayım  işte, yazamadımJ Bir başlangiç yapayım ve yeni dönemimi açayım dedim. Bu yazımda kazandığım bir hediyeden bahsetmek istiyorum. Hürriyet aracılığıyla Nestle’den bir hediye paketi kazandım. Bu paketin içinde iki poşet nestle kahvaltı gevreği, bir tane pareo, bir plaj çantası ve bir de broşür çıktı. Bu broşürde sağlıklı beslenme, egzersiz ve moda önerileri var. Bunların hepsinin güzellik sırları olduğunu unutmayalım lütfenJ Bu arada önceden ürünle zayıflayan ve bunu anlatanlara gerçekten inanmazdım. Ta ki kendim yaşayana kadar... Bu kahvaltı gevreğini kullanmaya başlayalı bir aydan fazla bir zaman geçti.  İnanması zor ama ben broşürde yazılan beslenme önerilerini de uygulayarak bu zaman diliminde 4 kilo verdim. Bunun yanında yeme düzenin değişti ve hala fazla kilolarımı vermeye devam ediyorum. Nasıl bu fazlalıklardan kurtulacağım diye düşünürken Nestle çıktı karşıma. Hediye olarak kazanmasam kesinlikle gidip kendim almazdım. Dedim ya bu tarz ürünlere inanmıyordum çünkü. Bu arada pareomu da çok beğendimJ JJ Her ürün herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler Nestle, teşekkürler Hürriyet…

 
 
 
 
 
 
 

 

7 yorum:

  1. Benim 2 yıldır kurtarıcım Nestle, sende de işe yaradığına sevindim :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel ben alsam da düzenli yemedim hiç Nesfiti..
    Benimde diyede zayıflamaya ihtiyacım var ama nesfit tarzı ürünler diyeti tatsızlaştırıyor gibi geliyor bilemedim şimdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yemek yemek benim için büyük bir zevk ve tatsız şeyleri pek sevemem, bu yüzden bu tür ürünlerden uzak duruyordum. Fakat bu ürün kesinlikle tatsız değil:)) Keşke tadımlık olanlardan da olsa da deneseniz. Hafta içi nestfit kullanıyorum, hafta sonu ise normal kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıdan tamamen uzak kalmak istemiyorsanız siz de böyle yapabisiniz.

      Sil
    2. sadece kahvaltıdamı 3 öğün değilmi sadece kahvaltıda yiyebilirim ben bir ara müsli yiyordum aslında o üzümlü çekirdekli olduğu için tok tutuyor ama 3 öğün yemek işkence geliyordu sadeve kahvaltı ise sorun değil :D

      not:doğrulama şeysini kaldırırmısınız :)) caydırıcı oluyor yorum yazarken

      Sil
    3. Ben sadece sabahlari kullaniyorum. Her ogunde yemek de olmaz simdi:)) arada canim cekince aksam yemegi niyetine de aliyorum ama dedigim gibi duzenli olarak sadece kahvaltida aliyorum. Dogrulama kodunu kaldiririm:))))

      Sil
    4. bende o şekilde deneyeyim o zaman..

      Sil

Fikriniz ne olursa olsun benim için önemli. Teşekkürler...