Sayfalar

13 Mart 2013 Çarşamba

Vazgeçilmezim, diplinerım:)

  Vazgeçilmezim, diplinerım:)

Siz de "Diplinersız olmaz abi." diyenlerden misiniz? Aslında ben önceden rimelden başka bir şey kullanmıyordum çünkü sevmiyordum. Dipliner sevdamın nasıl başladığını anlatayım: Bir arkadaşım bana eyelinerin çok yakışacağını söyledi ve sürmeye teşebbüs etti:) Ben de ona kendime yakıştaırmadığım için sevmediğimi ve kesinlikle kullanıcısı olamayacağımı anlattım ama eğlence olsun diye sürmesine müsade ettim. Tahmin ettiğiniz gibi çok eğlendik  çünkü gözlerim rezalet olmuştuç. O da bana sürerken zorlanmıştı ve zaten dağınık olmuştu. Tabi ben bu arada aynaya kaç bin kez bakmışım bilemiyorum ama beli ki bilinç altıma olumlu mesajlar göndermişim. Birkaç ay sonra eyeliner alıp denemek için bir yere girdim ve diplinerı gösterdiler.  eFırçası keçeli kalem ucu gibi olduğu için daha rahat sürrüleceğini düşüneren en ucuz ürünü aldım. Gerçekte sürmek tahmin ettiğim gibi kolay olmadı ama eyelinerdan daha rahattı. Sert uclu olduğu için daha rahat, istediğim kalınlıkta uygulayabiliyorum ve arkadaşıma "İyi ki de denetmişsin." diyorum:) Bu arada bir ürünün kalitesi bana kalırsa ne markasıyla ne de fiyatıyla alakalı. Bu yüzden ben aynı ürünü almaya hala devam ediyorum.  Son olarak bir site keşfettim.İndirimler sitesi. Bu site üzerinden  bildiğiniz bütün kozmetik ürünlerinde ve sitelerinde kullanabileceğiniz indirim kuponlarını çok küçük fiyatlara satın alabiliyorsunuz. İncelemek isterseniz  http://www.indirimlr.com/   






11 yorum:

  1. kaşın da çok güzel makyajında:)

    YanıtlaSil
  2. bakışlarını nasıl da değiştiriyor değil mi ya:) daha da ön plana çıkmış gözlerinin güzelliği

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim kızlar:)

    YanıtlaSil
  4. dipliner ı çok güzel çekmişsiniz, ben de dipliner çekmeyi pek sevemedim. eyeliner çok çok kolay bana kalırsa. :)evet düz hatlı kaşların çok karakteristik :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim:) Eyelinera alıştığın için dipliner daha zor geliyor. Ben fırçası sert ve düz olduğu için çekmak daha kolay olur düşüncesiyle dipliner ile başladım. Sen zoru başarıyorsun:))

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel çekmişsin yaaahu! <3

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel çekmişsin:) Bayıldım!

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuş günlük makyajda kalın eyelinerı cok seviyorum, sabahları detaylı göz makyajı yapamayacagım zamanların kurtarıcısı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Kurtarıcılık konusunda kesinlikle katılıyorum sana:)

      Sil

Fikriniz ne olursa olsun benim için önemli. Teşekkürler...